Živočišné proteiny
Firma Campus má EEC schválený závod v Itálii (Torino) který se specializuje na výrobu živočišných proteinů různého druhu. Vysoce funkční a nefunkční proteiny jsou k dispozici.
Hlavní výrobky:
- Odtučněná masa v práškové formě (především vepřové)
- Specielně sušené vepřové maso ke zkrácení procesu zrání v suchých fermentovaných salámech
- Funkční vepřové proteiny: široká škála pro jakoukoli potravinářskou aplikaci
- Jemně mleté funkční vepřové proteiny: do nástřiků
- Kuřecí proteiny: nefunkční, jako podpora proteinů
- Kuřecí proteiny: funkční, do výrobků s nástřikem nebo emulgovaných výrobků
- Hovězí proteiny: funkční, do emulgovaných a fermentovaných salámů
- Hovězí proteiny: nefunkční, jako podpora proteinů
- Vepřové, kuřecí a hovězí masové extrakty v prášku se používají jako zvýrazňovače chuti
- Inovační tepelně-odolné živočišné proteiny (nízké dávkování: 0,5% v konečném produktu)
- Rozpustné vepřové, hovězí a kuřecí proteiny s velice nízkým obsahem hydroxyprolinu
- Náhrady vepřového a hovězího libového masa pro redukci nákladů na konečný výrobek
- Zákazníkům přizpůsobené proteiny dle požadavků, včetně dodržení různých místních zákonných nařízení.