Kvalita
BRC
- Důsledné procedury chemických, fyzikálních, mikrobiologických a legislativních kontrol každé průmyslové ingredience, přísady a výrobního prostředku používaných v naší výrobě.
- Kompletní sledování
- Reprezentativní vzorek každé výrobní šarže je uchováván po dobu nejméně 2 let
- Soustavné návštěvy u našich dodavatelů
- firma Campus však posunula hranice ještě dál: vyvinula vlastní interní systém Reologické kontroly kvality.
Zkušební provoz
- Zkušební provoz (Aplikační centrum) je k dispozici, zcela zdarma, pro zákazníky a distributory.
- Je zařízeno nejmodernějším výrobním zařízením, stroji na výrobu menší škály výrobků masného průmyslu a průmyslové gastronomie.
- Všechny stroje a vybavení – injektory (nastřikovací zařízení), tumblery (masírky), tenderizery masa, kutry, masové mlýnky, vakuovací stroje, zařízení pro tepelné opracování – jsou na průmyslové množství, proto jsou výrobní zkoušky zcela spolehlivé a mohou být opakovány ve výrobnách našich zákazníků.
- Zákazník, který si objedná zkoušku, dostává zprávu z vykonaného úkonu se všemi nezbytnými detaily, včetně digitálních fotografií výsledku.
Reologická kontrola kvality
- Reologická kontrola garantuje, že ingredience a částečně dokončené výrobky, které vyrábíme, budou vždy fungovat stejným způsobem a se stejnými chemickými a fyzikálními parametry během procesů ve kterých jsou využívány.
- Fáze tohoto kontrolního systému jsou následující:
- Pochopení a identifikace „funkčních očekávání“ které uživatel očekává od produktu
- Změření a počítání „očekávané funkčnosti“ za účelem být schopen jí určit a také kontrolovat
- Sestavení funkční kontrolní operativní procedury pro každé funkční měření
- Implementace procedury do našeho systému kvality
„Reologie (pokud se týče potravinářských ingrediencí) je věda, která studuje fyzické a mechanické chování surovin nebo synergického celku surovin za specifických funkčních podmínek“