THERMOGEL 1000
POPIS:
Inovativní zapracování kombinaci vybraných zlomků našich nových vysoce rostlinných vláken viskozity. Může se srazit během tepelných zpracování; je také schopná absorbovat a stabilizovat kapalné oleje a živočišné a rostlinné tuky. Takto chrání proteiny a jiné přísady od tání skupenského během zahřívaní. Má součinné chování se škroby a živočišnými proteiny.
FUKCE:
Vázání studené vody ; horká koagulace; formulování vnitřního filmu; rezistence k tepelným zpracováním ; vazby tuku a oleje.
APLIKACE:
Prakticky u všech potravinářských výrobků kde voda potřebuje být řízená a stabilizovaná. Solné roztoky pro vařené šunky, ramena, kasslery atd.; syrová mletá masa; karbanátky; masové karbanátky, injektována čerstvá masa; marinády; reformované syrové drůbeží produkty; těsta a bochníky; surimi; párky; pařížáky; boloňský salám; masové náplně; hovězí konzerva; konzervované maso rosolu; injektovaná slanina; vařený salám; suché a mokré polévky; kyselé omáčky; rajčatové omáčky a podobné; knedlíky; lotrinské koláče; injektovaná hovězí pečeně; zpracované sýry; napodobené sýry; mléčné deserty; šlehačky; máslo a olejové emulze; chleby; koláče; těstoviny atd.
DÁVKOVÁNÍ:
Na konečných výrobcích od 0,3% a více; dostupná obšírná dokumentace.