≡ MENU

INOVATIVNÍ POTRAVINÁŘSKÉ INGREDIENCE

PROTEIN 95 H

POPIS:

Kombinace různých kolagenů vepřového masa v jiných momentech během zpracování vařených šunek ; obsahuje přírodní příchutě.

FUNKCE:

Extrakce proteinu, gelifikace proteinu, vázání chladné a horké vody; snižování vařících ztrát; zlepšující se krájení ; zlepšená šťavnatost. Je možné produkovat čisté povrchy vařené šunky bez sóji, mléka, škrobu, karagénu atd.

APLIKACE:

Od vysoké do střední kvality vařených šunek, injektované od 20% do 40%.

DÁVKOVÁNÍ:

Má být vstříknuto 1,5 – 2,0 kg na 100 litrů vody; roztoky budou dokončené jinými obvyklými přísadami a přísadami (sacharidy, antioxidant, atd).

POZNÁMKY:

Pro více informací a recepty je k dispozici náš pilotní provoz masa

RYCHLÝ KONTAKT

Novali, a.s.
Masarykova 35
373 41 Hluboká nad Vltavou
Czech Republic

IČO: 24726311
DIČ: CZ24726311