≡ MENU

INOVATIVNÍ POTRAVINÁŘSKÉ INGREDIENCE

PROSKIN F

POPIS:

Kombinace našich nových vláken zvláště navržených k tomu, aby stabilizovala takzvané "kožní emulze" . Kožní emulze jsou směsi vodních a zvířecích kůží (všeobecně vzato vepřové maso či kuře) a jsou užívané jako levné přísady v mnoha formulaci masa. Nicméně tyto kožní emulze nejsou stabilní a během vaření ztrácí vodu a tuk. Proskin F zlepšuje hodně celkový výkon kožní emulze

FUNKCE:

Vázání studené vody ; horká koagulace; formování vnitřního filmu; rezistence k tepelným zpracováním ; tukové a olejové vazby.

APLIKACE:

Stabilizace kožní emulze.

DÁVKOVÁNÍ:

Příklad dobré kožní emulze kuřete je následující : voda: 60% kůže kuřete: 30% ; proskin F : 7% ; není třeba užívat fosfáty, kaseináty, či jiné přísady.

POZNÁMKY:

Pro získání více informací se prosím poraďte s našimi techniky; také jsme vyvinuli systém k tomu, aby udělal kožní emulze vepřového masa dokonale stabilní v chladných a horkých podmínkách.

RYCHLÝ KONTAKT

Novali, a.s.
Masarykova 35
373 41 Hluboká nad Vltavou
Czech Republic

IČO: 24726311
DIČ: CZ24726311