PROGEL 80 PP
POPIS:
Je bílý odtučněný kolagen vepřového masa, který je fyzicky upravený (tlakem a teplem) k tomu, aby získal dobrou chladnou emulgaci a gelující vlastnosti. Bez obsahu soli či přidaných přísad.
FUNKCE:
Jasné přírodní obalové funkční vlastnosti pro zpracované klobásy; chladná a horká tučná emulze; nahrazovač sóje a kaseinátu; částečně nahražená syřidla kaseinu v roztavených sýrech.
APLIKACE:
Chladná/horká tuková před emulze a také v suchém přídavku v párkách, pařižáky, suché kvašené a emulgované klobásy, roztavené a napodobené sýry, stabilizátor pro šlehačku, atd.
DÁVKOVÁNÍ:
Od 0,5% do 2%. Prosím poraďte se s našimi technology pro další a podrobnější informace.
POZNÁMKY:
Dostupný také v silnějších verzích (se silnější emulzí a gelujícími vlastnostmi: Progel 300 / Progel 200).