PRO PATÉ VEGETAL PLUS
POPIS:
Bílé funkční rostlinné vlákna schopné stabilizovat chladný tuk a olejovou emulzi. Vytvořené emulze jsou schopny vzdorovat procesu sterilizace, bez jakéhokoliv změny v barvě a struktuře. Tyto emulze jsou rozprostřené a vhodné pro paštiky a podobné produkty.
FUNKCE:
Chladný emulgační přístroj založený na rostlinných vláknech. Bez přidání proteinů.
APLIKACE:
Paštiky každého druhu , také jako suchá přísada ; chladný tuk či olejové emulze ; kapalné omáčky; polévky ; jakékoliv emulgované klobásy jako párky atd.
DÁVKOVÁNÍ:
Jako suchá přísada od 0,5% do 2% . Je možné udělat emulzi používající tuk z vepřového masa a studené vody v poměru 1:5:5 . Kapalina rostlinné oleje : chladné emulze 1:6:6.
POZNÁMKY:
Náš pilotní provoz je k dispozici bezplatně pro jakékoliv testy a zákaznicky přizpůsobenou formulaci.