PRO-PATÈ D-1
POPIS:
Vysoce mléčná bílkovina viskozity se silnou chladnou kapacitou emulze, která může dát roztírání dobře emulgovanou strukturovanou odolnost proti procesu sterilizace. Ten je významně levnější než sodík kaseináty, který může být nahrazený, dokonce v nižších dávkováních.
FUNKCE:
Hlavní vazač vody a emulgační nástroj.
APLIKACE:
Jakékoliv roztírání paté; Italské omáčky mají rádi "Pesto" či podobný ; stabilizátor omáčky ; boloňský salám a párky ; ravioli výplň ; zpracované sýry; roztíratelné sýry a másla; zmrzliny a nápoje; pekařství ; šlehačky atd.
DÁVKOVÁNÍ:
Stejné či nižší dávkování než sodík kaseináty; všeobecně vzato od 0,5% do 1%.
POZNÁMKY:
Bezplatná technická pomoc pro italské recepty a formulace omáček.