NOVAMEAT - THE RANGE
POPIS:
Ta je nová řada nízkého kolagenu a nízkého tukového proteinu vepřového maso v práškové formě, vyrobený v Itálii pod přísnou veterinární kontrolou a vyráběna použitím jen tepelných a mechanických čistění. Tato řada se skládá z NOVAMEAT 65 KP, NOVAMEAT 80 PB, NOVAMEAT 90 HG a NOVAMEAT 95 PLUS. Jsou rozdílné od obsahu bílkovin a od gelové síly. Prosím pro podrobněji informace kontaktujte naše kanceláře.
FUNKCE:
Novameat proteiny jsou částečné nahrazovače hubeného masa, většinou použité v emulgovaných klobásách a suchých kvašených produktech. Novameat proteiny jsou také schopné tvořit matrici v které jsou držené tuky.
APLIKACE:
Párky, pařížáky, boloňský salám, salám, karbanátky, masové karbanátky, pilmini, náplně, atd.
DÁVKOVÁNÍ:
Novameat proteiny jsou schopni tvořit želé se studenou vodou; všeobecně vzato navrhujeme rehydrataci v poměru 1 dílce prášku + 3,0 dílce vody (pro Novameat 65 KP) až do dokonce 1 dílec prášku + 6,0 dílce vody (pro Novameat 95 plus). Pro hlubší a rozsáhlé informace se prosím poraďte s našimi technology.
POZNÁMKY:
Novameat proteiny má velké výhody ve srovnání na trhu s tradičním pleťovým kožním práškem: světlá barva, dobrá vůně, nízký obsah tuku, vysoký obsah proteinu, velmi dobrá gelová síla a v porovnání s konkurencí i cena. Naše oddělení R,D&A. je k vaší dispozici pro studování zákaznicky přizpůsobených Novameat verzí.