NATURAL T-100
POPIS:
Ne-denaturována a stabilizovaná forma červeného hemoglobinu z vepřového masa italského původu, které může zvýšit přírodní červenou barvu zpracovaných klobás. Je to volně rozpustný prášek.
FUNKCE:
Přírodní barevné vylepšení bez jakéhokoliv přidaného barviva.
APLIKACE:
Jakékoliv vařené a syrové produkty masa, suché kvašené klobásy, čerstvá masa, hamburgery, masové karbanátky atd.
DÁVKOVÁNÍ:
Všeobecně vzato od 0,1% až do 0,2% podle požadované barvy.
POZNÁMKY:
Dostupný také v koncentrované kapalné ale stabilní formě. Také dostupná v levnější verzi; kontaktujte naše kanceláře pro více informací. Dostupná specifická brožura. Campus může vyrábět jiná speciální a zákaznicky přizpůsobená červená barviva různého druhu a původu, podle specifikace místních legislativ a používající různé živočišní a zeleninové suroviny.