FUNKČNÍ ROZTOKY
INFORMACE:
Vstříknuté slané roztoky, které jsou normálně užívané v masném průmyslu pro injekci mnoha produktů masa (vepřové maso, hovězí, kuře, krůta), jsou funkční systémy které stávají se stále více komplexními.
Kampus je specialista na studování a vyvíjení těchto slaných roztoků, které jsou přizpůsobený podle požadavků klientů k tomu, aby dosáhli specifických technických a komerčních cílů.
Díky přítomnosti dobře vybaveného pilotního provozu masa a dostupnosti profesionálního týmu technologů, Kampus může studovat vysoce funkční vstříknuté slané roztoky a ty mohou zajistit následující výsledky:
respektování jiných parametrů v konečném výrobku jako vlhkost, obsah proteinu a kolagenu, starat se o jiné vnitrostátní právní předpisy;
- vysoké výnosy;
- zmenšení váhových ztrát;
- zlepšení řezání;
- suchost řezu;
- odstranění synerézy;
- "čistá" chuť;
- nepřítomnost alergenů;
- možnost totálního odstranění kaseinátů, sójových proteinů, škrobů, karagénů a fosfátů;
- optimální použitelná cena