FULLPRO S-1
POPIS:
Rozpustná celková mléčná bílkovina (kaseináty + zlomky syrovátka), kde nebyly odstraněné nativní mléčné soli proto, aby dosáhly vyšší funkčnosti ve svalech masa. Ten je významně levnější než sodík kaseináty, který může být nahrazený v stejném dávkování (1 : 1).
FUNKCE:
vodní vazač a proteinový extraktor v jakémkoliv masu bývá vstříknut a vařen;
emulgátor;
stabilizátor;
zjasňovací prostředek;
nahrazovač kaseinátu.
APLIKACE:
roztoky které mají být vstříknuté do vařených šunek, ramenech, kasslerů, drůbežích produktů atd.; pomazánkového paté; nugety ; zmrzliny; pekařství; sýrové pomazánky a většina potravinových aplikací pro mléčné bílkoviny.
DÁVKOVÁNÍ:
Stejné dávkování nežli sodík kaseinatý; všeobecně od 0,5% do 2%.
POZNÁMKY:
Bezplatná technická pomoc při přizpůsobení formulací roztoků pro každou dávku injekce.