CAMPUS PROTEIN P95
POPIS:
Je víceúčeloví velmi silný gel, čistý protein vepřového masa tvrdne za studena.
FUNKCE:
Používáním Kampus proteinu P95 je možné získat: chladné tučné emulze; vysoká gelovatá síla; částečné nahrazení hubeného masa; celkové nahrazení sóji a mléčných bílkovin.
APLIKACE:
Párky, pařížáky, emulgované klobásy, boloňský salám, suchý salám, atd.
DÁVKOVÁNÍ:
1 dílec P 95 + 9-10 dílců vody může nahradit hubené maso v emulgovaných klobásách, přídavek v suchém stavu může být použitý v dávkováních od 1% a výše; chladné tučné emulze 1:6:6 ; horké tučné emulze 1:10:10.
POZNÁMKY:
P 95 je částečně teplotně nevratný a proto má lepší funkční chování ve srovnání s většinami kolagenu vepřového masa dnes prezentovaného na trhu.