≡ MENU

INOVATIVNÍ POTRAVINÁŘSKÉ INGREDIENCE

Úvodní strana » Katalog produktů » Produkty » CAMPUS PROTEIN P95

CAMPUS PROTEIN P95

POPIS:

Je víceúčeloví velmi silný gel, čistý protein vepřového masa tvrdne za studena.

FUNKCE:

Používáním Kampus proteinu P95 je možné získat: chladné tučné emulze; vysoká gelovatá síla; částečné nahrazení hubeného masa; celkové nahrazení sóji a mléčných bílkovin.

APLIKACE:

Párky, pařížáky, emulgované klobásy, boloňský salám, suchý salám, atd.

DÁVKOVÁNÍ:

1 dílec P 95 + 9-10 dílců vody může nahradit hubené maso v emulgovaných klobásách, přídavek v suchém stavu může být použitý v dávkováních od 1% a výše; chladné tučné emulze 1:6:6 ; horké tučné emulze 1:10:10.

POZNÁMKY:

P 95 je částečně teplotně nevratný a proto má lepší funkční chování ve srovnání s většinami kolagenu vepřového masa dnes prezentovaného na trhu.

RYCHLÝ KONTAKT

Novali, a.s.
Masarykova 35
373 41 Hluboká nad Vltavou
Czech Republic

IČO: 24726311
DIČ: CZ24726311