≡ MENU

INOVATIVNÍ POTRAVINÁŘSKÉ INGREDIENCE

BESTFIBRE NC

POPIS:

Inovační zapracovaná kombinace našich nových vysokých rostlinných vláken viskozity s výjimečným zadržením kapacity chladné a horké vody ; je také schopná tvořit žely v studené vodě a vytvořit film jídla po vaření a chlazení . Svazuje víc než 30 krát jeho vlastní váhu vody. Může se také srazit během tepelných zpracování; je také schopná absorbovat a stabilizovat kapalné oleje a živočišné a rostlinné tuky. Takto chrání proteiny a jiné přísady od tání během ohřevu.

FUNKCE:

Studená voda vázání; horká koagulace; vnitřní film formování; rezistence k tepelným zpracováním; rezistence k velmi nízkému a velmi vysokému pH; rezistence k mrazení a odmrazovací; uspořádat ochranu v zmrazené potravinách; a daleko víc …

APLIKACE:

Prakticky u všech potravinářských výrobků kde voda potřebuje být řízená a stabilizovaná. Nevhodné pro vstříknutí roztoku. Uzemněné syrové masa; karbanátky; masové karbanátky, marinády; reformované syrové drůbeží produkty; těsta a strouhanky; párky; pařížáky; boloňský salám; masová náplň; vařený salám, suché a mokré polévky; lotrinské koláče; máslo a olejové emulze; chleby; koláče; těstoviny atd.

DÁVKOVÁNÍ:

Od 0,3% na konečných výrobcích a více; dostupná obšírná dokumentace.

POZNÁMKY:

Prosím obraťte se naše techniky aby jste se dozvěděli více o tomto zbrusu novém velmi funkčním rozpustném vlákně.

RYCHLÝ KONTAKT

Novali, a.s.
Masarykova 35
373 41 Hluboká nad Vltavou
Czech Republic

IČO: 24726311
DIČ: CZ24726311