≡ MENU

INOVATIVNÍ POTRAVINÁŘSKÉ INGREDIENCE

Úvodní strana » Katalog produktů » Produkty » BASE SALAMI 10 PLUS

BASE SALAMI 10 PLUS

POPIS:

Base Salami 10 plus je zhotovený z různých typů proteinů čistého funkčního vepřového masa. Tyto proteiny vepřového masa byly fyzicky ošetřené s vysokým tlakem a vysokými teplotami proto, aby dosáhly kompletně funkční sortiment.

FUNKCE:

Může svázat vodu, vytvořit matici , vytvořit gel v chladných podmínkách , zachytit vodu v stabilním stavu , zlepšit barvu a strukturu; zatímco inovační chuť salámu vytvořenou Kampusem dává dobrou vůni a chuť zralého salámu. 10% volné vody musí být přidána na začátku produkce: ta nebude ztracena!

APLIKACE:

Jakékoliv suché kvašené klobásy a salám.

DÁVKOVÁNÍ:

Míchá se 4,5 Kg na 100 Kg salámu. Přidejte 10 Kg vody  na 100 kg masa.

POZNÁMKY:

Prosím obraťte se na naše kanceláře pro specifické brožury a další a podrobnější informace.

RYCHLÝ KONTAKT

Novali, a.s.
Masarykova 35
373 41 Hluboká nad Vltavou
Czech Republic

IČO: 24726311
DIČ: CZ24726311