BASE SALAMI 10 PLUS
POPIS:
Base Salami 10 plus je zhotovený z různých typů proteinů čistého funkčního vepřového masa. Tyto proteiny vepřového masa byly fyzicky ošetřené s vysokým tlakem a vysokými teplotami proto, aby dosáhly kompletně funkční sortiment.
FUNKCE:
Může svázat vodu, vytvořit matici , vytvořit gel v chladných podmínkách , zachytit vodu v stabilním stavu , zlepšit barvu a strukturu; zatímco inovační chuť salámu vytvořenou Kampusem dává dobrou vůni a chuť zralého salámu. 10% volné vody musí být přidána na začátku produkce: ta nebude ztracena!
APLIKACE:
Jakékoliv suché kvašené klobásy a salám.
DÁVKOVÁNÍ:
Míchá se 4,5 Kg na 100 Kg salámu. Přidejte 10 Kg vody na 100 kg masa.
POZNÁMKY:
Prosím obraťte se na naše kanceláře pro specifické brožury a další a podrobnější informace.