≡ MENU

INOVATIVNÍ POTRAVINÁŘSKÉ INGREDIENCE

PROGEL 80 PP

POPIS:

Je bílý odtučněný kolagen vepřového masa, který je fyzicky upravený (tlakem a teplem) k tomu, aby získal dobrou chladnou emulgaci a gelující vlastnosti. Bez obsahu soli či přidaných přísad.

FUNKCE:

Jasné přírodní obalové funkční vlastnosti pro zpracované klobásy; chladná a horká tučná emulze; nahrazovač sóje a kaseinátu; částečně nahražená syřidla kaseinu v roztavených sýrech.

APLIKACE:

Chladná/horká tuková před emulze a také v suchém přídavku v párkách, pařižáky, suché kvašené a emulgované klobásy, roztavené a napodobené sýry, stabilizátor pro šlehačku, atd.

DÁVKOVÁNÍ:

Od 0,5% do 2%. Prosím poraďte se s našimi technology pro další a podrobnější informace.

POZNÁMKY:

Dostupný také v silnějších verzích (se silnější emulzí a gelujícími vlastnostmi: Progel 300 / Progel 200).

RYCHLÝ KONTAKT

Novali, a.s.
Masarykova 35
373 41 Hluboká nad Vltavou
Czech Republic

IČO: 24726311
DIČ: CZ24726311