≡ MENU

INOVATIVNÍ POTRAVINÁŘSKÉ INGREDIENCE

NATURAL T-100

POPIS:

Ne-denaturována a stabilizovaná forma červeného hemoglobinu z vepřového masa italského původu, které může zvýšit přírodní červenou barvu zpracovaných klobás. Je to volně rozpustný prášek.

FUNKCE:

Přírodní barevné vylepšení bez jakéhokoliv přidaného barviva.

APLIKACE:

Jakékoliv vařené a syrové produkty masa, suché kvašené klobásy, čerstvá masa, hamburgery, masové karbanátky atd.

DÁVKOVÁNÍ:

Všeobecně vzato od 0,1% až do 0,2% podle požadované barvy.

POZNÁMKY:

Dostupný také v koncentrované kapalné ale stabilní formě. Také dostupná v levnější verzi; kontaktujte naše kanceláře pro více informací. Dostupná specifická brožura. Campus může vyrábět jiná speciální a zákaznicky přizpůsobená červená barviva různého druhu a původu, podle specifikace místních legislativ a používající různé živočišní a zeleninové suroviny.

RYCHLÝ KONTAKT

Novali, a.s.
Masarykova 35
373 41 Hluboká nad Vltavou
Czech Republic

IČO: 24726311
DIČ: CZ24726311