≡ MENU

INOVATIVNÍ POTRAVINÁŘSKÉ INGREDIENCE

Úvodní strana » Katalog produktů » Produkty » MULTIPRO 100 HV

MULTIPRO 100 HV

POPIS:

Vysoká viskozita, vysoce gelující zapracovaný kolagen vepřového masa, který netaje během vaření. Největší problém všech kolagenů vepřového masa je jejich přírodní termo-vratnost protože tají nad 40°C. Multi-pro HV může vytvořit chladné emulze a chladné želé, které jsou stabilní pro vaření ve velmi vysokých teplotách. Neobsahuje žádné algináty či přísady. Prosím pro podrobnější informace se ptejte našich kancelářích.

FUNKCE:

Výjimečná kapacita pro zadržení studené vody (1 část může svázat 20 části vody a ještě víc); kapacita emulgujícího tuku se studenou vodou; jedinečné chování tučných emulzí: netají při vaření; kaseináty a sójové nahrazovače; nahrazovač masa a rozšiřovač atd.

APLIKACE:

V suché přídavky v párkách, pařížáku, boloňském salámu, emulgované klobásy, karbanátky, masové karbanátky, nugety, uzemněné čerstvé maso, ravioli a pilmini výplň, suché kvašené klobásy, pepperoni pizza; produkty pekařství; produkty sladkého pečiva; lahůdky, polévky a omáčky; mléčné výrobky; analogie sýru, atd.

DÁVKOVÁNÍ:

Na konečných výrobcích od 0,5% do 2%.

RYCHLÝ KONTAKT

Novali, a.s.
Masarykova 35
373 41 Hluboká nad Vltavou
Czech Republic

IČO: 24726311
DIČ: CZ24726311